Onderwerp: Annulering van de publieke bijeenkomst van “Houd Daniken Levend” vanwege weersomstandigheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste sympathisanten van “Houd Daniken Levend,”

We hopen dat dit bericht jullie in goede gezondheid bereikt. We willen jullie graag informeren over een belangrijke wijziging met betrekking tot onze geplande publieke bijeenkomst van vanavond in het gemeenschapshuis in Sweikhuizen.

Helaas hebben we moeten besluiten om deze bijeenkomst te annuleren vanwege de onveilige weersomstandigheden. De veiligheid van onze leden en deelnemers staat altijd voorop, en we willen geen risico’s nemen met de verwachte weersomstandigheden van vanavond.

We nodigen jullie echter van harte uit om deel te nemen aan onze volgende bijeenkomst, die gepland staat voor 27 januari in het Spaubeek. Details over deze bijeenkomst, inclusief de agenda en locatie, kunnen worden gevonden op onze website via de volgende link: https://houddanikenlevend.nl/2024/01/13/4de-publieke-bijeenkomst-spaubeek/

Daarnaast willen we jullie laten weten dat we een update zullen plaatsen op onze website en sociale media over het recente persbericht van Natuurmonumenten, evenals de bespreking die we vandaag hebben gehad met vertegenwoordigers van Natuurmonumenten. We blijven ons inzetten voor onze missie en het behoud van Daniken, en we waarderen jullie betrokkenheid en steun enorm.

Dank jullie wel voor jullie begrip in deze situatie en we kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op onze volgende bijeenkomst op 27 januari in Spaubeek.

Met vriendelijke groet, actiegroep Houd Daniken Levend.